Uw chiropractor

Robin MACHIELS D.C., P.T.

Hij behaalde het diploma van licentiaat in de kinesitherapie te Gent, trok daarna voor 5 jaar naar l’Institut Franco-Européen de Chiropratique in Parijs om de titel van Doctor of Chiropractic te behalen.

Naast de basistechnieken uit de opleiding (Diversified Technique, Gonstead Technique, Toggle Recoil Technique, Thompson Technique, Activator Technique) heeft hij zich gespecialiseerd in andere meer vooruitstrevende technieken die zijn interesse genieten. Technieken die niet alleen de aandacht richten op de neuromusculaire en structurele kant van het lichaam (gewrichten, spieren, fascia, ligamenten, botstructuren), maar ook op de chemische, emotionele en elektromagnetische kant.

Hij is gecertificeerd in Total Body Modification en in Professional Applied Kinesiology.

Tevens is hij gespecialiseerd in N.E.T. ( Neuro Emotional Technique), Neurolink (Neural Integration Technique), B.E.S.T. (Bio Energetic Synchronisation Technique), S.O.T. (Sacro Occipital Technique)en Matrix Energetics.

In 2009 heeft hij gewerkt in de San Rocco groepspraktijk te Como (Italië), één van de grootste chiropractiepraktijken van Europa.